Shantykoor “De Vlaardingse Muiters” naar Nationale Taptoe

Op vrijdag 30 september, op zaterdag 1 oktober en op zondag 2 oktober vindt in Ahoy in Rotterdam de Nationale Taptoe plaats met optredens  van vele orkesten, bands en groepen uit binnen- en buitenland.

Op uitnodiging van de organisatie treedt ook shantykoor “De Vlaardingse Muiters” op op dit evenement, begeleid door het Nationaal Politieorkest.  De koorleden kijken met spanning uit naar het weekend van 1 oktober en op de oefenavonden van het koor wordt dan ook  druk gerepeteerd voor de optredens.

IMG_1350

foto repetitie Soenda ,Vlaardigen (foto: Bart Zandstra)

Nationale Taptoe RATATOUILLE Aanbieding voor veteranen

logo Taptoe
Vrijdag 30 september 2016 opent Rotterdam AHOY haar poorten voor de veteranen ontvangst en veteranenvoorstelling van de Nationale Taptoe.

Ook Politie-veteranen, verenigd in het Politie Veteranen Platform en BNMO leden worden uitgenodigd deze voorstelling bij te wonen. U bent met uw partner of begeleider vanaf 10.00 uur welkom in Rotterdam AHOY voor een ”Meet & Greet” met uw vrienden en bekenden. U krijgt ook een Indisch buffet aangeboden.

De voorstelling begint om 13.30 uur met een officieel woord van welkom door de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht tvs Inspecteur der Veteranen.

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.