Optreden bij een 60-jarige

Optreden bij een 60-jarige

Op 31 maart 2015 vond in het Delta-Hotel in Vlaardingen een galadiner plaats ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van dit bijzondere hotel.

Voorafgaand aan het diner werd een aantal toespraken gehouden. Speciaal voor dit jubileum was een drankje ontwikkeld, waarvan de naam tot het laatste moment geheim was gehouden. Ronald Cordes, de huidige directeur was te weten gekomen dat een lid van de  “Vlaardingse Muiters” 60 jaar geleden als ober in het Delta-Hotel had gewerkt. Deze Muiter, mocht samen met een collega, het vaatje met drank overhandigen aan eigenaar Lucas Petit en echtgenote. Zij onthulden de naam van het nieuwe drankje, “Maaswater”.

De gasten zochten hun plaatsen aan tafel op, terwijl de Vlaardingse Muiters een optreden verzorgden dat duidelijk bij de gasten in de smaak viel.

 

Delta Hotel 60 jaar - Fleur Beerthuis - Fotograaf-Rotterdam-145 Delta Hotel 60 jaar - Fleur Beerthuis - Fotograaf-Rotterdam-153 Delta Hotel 60 jaar - Fleur Beerthuis - Fotograaf-Rotterdam-163 Delta Hotel 60 jaar - Fleur Beerthuis - Fotograaf-Rotterdam-164 Delta60 (109)

You may also like...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.